2011.08.22.
20:48

Írta: affiliate blog

Fantasztikus affiliate blog 2011 különdíj

Ha lenne ilyen, akkor most úgy megkapnám, hogy csak na. De nincs ilyen, nem is kapom meg. De vajon számít valamit, ha valamelyik partnerprogram valamilyen díjat kapott?

Ha affiliate bizniszbe vágod a fejszédet, és csak úgy bele a nagyvilágba, akkor aztán sok furcsasággal is találkozhatsz. Főleg akkor, ha mondjuk azt sem tudod mit akarsz partnerkedni. Mert ugye, hogyan is leszel affiliate?

Te tudsz valamit és csinálsz is valamit

Ez az egyik alapeset. És ez a jobbik eset. Vagyis az, hogy neked már van egy témád, aminek úgymond a szakértője vagy. Sőt, az is elég, ha csak kedveled azt a valamit. Mert ha kedveled, akkor könnyedén a szakértője is lehetsz. Tanulni kell, olvasgatni, aztán kész is a szakértő.

Ha csak tudsz valamit, ami már jó egy blogra, vagy akár egy komolyabb weboldalra is, akkor már jó eséllyel pénzt is kereshetsz vele. Ha a téma felkapott, vagy felfutóban van, az a legjobb, mert még van időd szakértővé válni. Majd felcseperedsz az oldallal együtt.

Ha megvan a témád, és tudsz írni is, és csinálod a dolgodat, akkor már csak partnerprogramot kell találnod. Egy terméket, vagy szolgáltatást, ami érdekes lehet azok számára, akik a te témádban érdeklődnek.

Gyakorlatilag nincs olyan terület, amihez ne lehetne valamilyen terméket, vagy szolgáltatást csatolni. Lehet, hogy a témád nagyon elvont, de ha nincs is túl közeli releváns termék, akkor is lehet találni olyasmit, ami még valamennyire kapcsolható hozzá.

Nem tudsz semmit, de csinálnád

Nos ebben az esetben úgy kell tenned, mintha tudnád mit csinálsz. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Csak úgy csinálok, mintha értenék ehhez az egészhez, és csinálok egy blogot, ami erről szól. Most döntsd el mihez értek.

De ebben az esetben mindezt azért csinálom, mert olyan termékeket akarok majd eladni, amik egy ilyen környezetben tudnak ütni? Vagy csak annyi, hogy én vagyok a legnagyobb zseni aki valaha írt ebben a témában? Nem hiszem.

Mindegy, hogyan csinálod

Az affiliate biznisz működik. Ráadásul nem is akár hogyan. Szóval, ha neked valami nem megy, akkor azért, mert valamit rosszul csinálsz.

Mindegy, hogy szakértő vagy-e, és ehhez keresed a terméket, vagy csak megtalálod a legjobb termékeket, és igyekszel valami környezetet teremteni, ahol kereshetsz vele. A lényeg, hogy jól csináld.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingaffiliate.blog.hu/api/trackback/id/tr243171886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása