2011.09.07.
18:35

Írta: affiliate blog

Minőségi tartalom és kurvajó eredmények

Még mindig a tartalom az ami viszi az üzletet. Semmire sincs szükség, csak minőségi tartalomra, és minden más magától jön.

Na jó, kicsit meg kell noszogatni, de ha valódi a minőség, akkor a szekér megy magától. Mindegy, hogy milyen tartalomról beszélünk. Lehet ez értékes információ szövegben, videón, hanganyagban, akármi. Ha valóban hasznos, érdekes, szükséges dolog, akkor a többi már magától jön.

Oké, kell kicsit keresőoptimalizálni is...

A keresőoptimalizálás már nem a legfontosabb dolog! Nem feltétlenül kell keresőoptimalizálni. Túl van becsülve. Várjuk, hogy megjavuljon végre a kereső és ne kelljen optimalizálni. Ennyi.

Vagy kell egy kicsit hirdetni...

Hirdetéssel mindig be lehet lendíteni a dolgot. Ha jól csinálod a látogatód látogatókat hoz. A facebook és egyebek korában ez a dolgok menete.

Vagy eleve ingyen kell beindítani...

Valamit mindenképp kell az elején odamutatni. Vagy pénzt költesz hirdetésre, vagy keresőoptimalizálsz, vagy közösségi médiában próbálsz valami lavinát indítani, valami ingyenes módon...

Vagy valami adatbázisba rájuk zúdítani...

Kihasználni a listáidat, egy email marketingbe rázúdítani az emberiségre a jóságot. Ha van valami zsír ötleted, jó a cuccod, akkor így is úgyis zabálni fogják, szóval egy jó listára simán kimehet valamilyen formában.

Mert hát mégis hogyan máshogy csinálnád?

Az elején kell az ember. Meg kell mutatni. Oda kell adni. Ha tényleg jó, akkor jó kezekben megsokszorozódik a dolog. Megosztják, ha szólsz nekik, hogy osszák meg.

Most egyáltalán miről beszélünk? Mit árulsz? Vagy mivel akarsz pénzt keresni? Mi a témád? Mi a kapcsolat? Hogyan lehet egyáltalán bármit is csinálni a cuccoddal.

Az affiliate az dobja a termékeket. Pók vagy. Szövöd a hálókat és mindenhol becsurranhatnak. Itt nincsenek mellébeszélések, minden egy nagy közös célért megy. Az hogy legyenek a különböző témáidra adatbázisaid, a minimum. Az hogy legyenek különböző témáidra weboldalaid optimalizálva, a minimum. Az hogy legyenek közösségi média fiókjaid, oldalaid, blogjaid, fórumjaid, akár tucatjával karaktereid a minimum.

Azt hogy linket építeni, tartalmakat írni, keresőoptimalizálni, hirdetéseket írni, jó marketing szövegeket írni, vezetni a látogatókat, pontosan vezetni és eladni nekik miközben csak sztorizol, a minimum.

És még akkor arról sem beszéltünk, hogy zsír vagy az egészben, és olyan játszi könnyedséggel dobod össze az egész kócerájt, hogy csak na... Így készül a szuperaffiliate, akinek nem olyan nagy dolog, hogy ötszámjegyű fizetést összehozni havonta (euróban).

Szólj hozzá!

Címkék: affiliate marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingaffiliate.blog.hu/api/trackback/id/tr383209563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása